Asociația Română de Drept Penal al Afacerilor
Asociația Română de Drept Penal al Afacerilor

Conferința Națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a XIV-a

Distribuie articolul

Asociația Română de Drept Penal al Afacerilor, în strânsă colaborare cu Grupul editorial Universul Juridic, Uniunea Juriștilor din România, Academia de Științe Juridice din România, Asociația Criminaliștilor din România și Revista Română de Drept Penal al Afacerilor au organizat sâmbătă, 25 noiembrie 2023, la Salonul „Le Diplomate” din cadrul InterContinental Athénée Palace din București, cea de-a XIV-a ediție a Conferinței Naționale de Drept Penal al Afacerilor, eveniment ce a putut fi urmărit de către cei interesați în sistem mixt, fizic sau online.
Atât anul acesta, cât și în cele treisprezece ediții precedente, evenimentul a reunit personalități importante din domeniu și a dezbătut teme de interes profesional. Au fost abordate probleme dificile de drept și au fost oferite posibile soluții, au fost prezentate idei valoroase, studii de caz și propuneri pentru îmbunătățirea cadrului legal.
Evenimentul rămâne un reper pentru profesioniștii din domeniu, oferindu-le oportunitatea de a aprofunda, dezbate și schimba informații cu privire la cele mai recente evoluții din aria dreptului penal.
Noua ediție a propus o tematică ce a orbitat în jurul unor probleme juridice de interes pentru persoanele care activează în domeniul Dreptului penal al afacerilor, fiind urmărită de cei peste 80 de participanți în sală și, secvențial, tot de atâția urmăritori din spațiul virtual.
Tot în cadrul Conferinței au fost decernate premii, înmânate Certificatele de atestare a calității de membru ARDPA și a avut loc lansarea Anuarului Romanian yearbook of white-collar & corporate crime.
Mai jos puteți vedea câteva imagini din ziua evenimentului!

Alte noutăți

Nu mai există articole de afișat